OLX a încheiat un parteneriat cu FAN Courier pentru serviciul de „Livrare cu verificare”

OLX a încheiat un parteneriat cu FAN Courier pentru serviciul de „Livrare cu verificare”
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 nov 2017

Site-ul de anunțuri OLX.ro și-a extins serviciul de „Livrare cu verificare”, oferind posibilitatea utilizatorilor să expedieze colete prin intermediul FAN Courier, acesta adăugându-se parteneriatului deja existent cu Urgent Cargus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul serviciu furnizat împreună cu FAN Courier are prețuri pornind de la 22 lei fără TVA pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu cinci kilograme și cuprinde  transportul, opțiunea de a verifica produsul și returul banilor în contul bancar sau numerar. Opțional, poate fi selectată și o asigurare suplimentară, serviciu care reprezintă 1% din valoarea declarată.

Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar timpul mediu de livrare al unei comenzi este de 1-2 zile lucrătoare.

Nou studiu: Când pot fi găsite cele mai ieftine bilete pentru avion și hoteluri CITEȘTE ȘI Nou studiu: Când pot fi găsite cele mai ieftine bilete pentru avion și hoteluri

Opțiunea „Livrare cu verificare” oferă posibilitatea cumpărătorului de a deschide și verifica coletul pentru cinci minute înainte de plăti. După ce cumpărătorul a verificat coletul, acesta achită contravaloarea produselor către curier, iar banii la vânzător.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 3,8 de anunțuri active și o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI.

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Patrascanu. FAN Courier deservește cei peste 40.000 de clienți cu ajutorul unei echipe formate din peste 5,700 de colaboratori și a unei flote auto de peste 3,600 de autovehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
olx
fan courier