Patru noi retaileri au deschis magazine în Fashion House Outlet Centre din București

Patru noi retaileri au deschis magazine în Fashion House Outlet Centre din București
scris 5 feb 2018

Brandurile Koton, TinaR, Exclusive VN și English Home au decis să își deschidă magazine tip outlet în Fashion House Outlet Center București, noile contracte de închiriere vizând o suprafață totală de circa o 1.300 de metri pătrați.

Retailerul turc de fashion Koton a închiriat o suprafață comercială de 833 de metri pătrați în Fashion House, TinaR și Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri pătrați, iar Enghlish Home a închiriat 131 de metri pătrați. 

Fashion House Outlet Centre București s-a deschis în 2008 în cadrul parcului comercial West Park Retail și reprezintă primul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de către Fashione House Group, parte a dezvoltatorului imobiliar Liebrecht & wooD Group. Amplasat strategic lângă centura Bucureștiului, cu acces direct de pe autostrada A1, centrul comercial se află la o distanță de doar 30 de minute de mers cu mașina din centrul orașului. Fashion House Outlet Centre București are o suprafață închiriabilă de peste 15.500 de metri pătrați și o parcare amplă, cu 2.150 de locuri.

Un producător român de jocuri de noroc oferă software pentru cazinouri online bazate bitcoin CITEȘTE ȘI Un producător român de jocuri de noroc oferă software pentru cazinouri online bazate bitcoin

Mixul de chiriași ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Camel Active, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant sau Desigual.

Fashion House este cel mai mare dezvoltator și operator de outlet-uri din Europa Centrală și de Est și Rusia. Grupul a dezvoltat și gestionează 5 outlet-uri sub brand-ul Fashion House Outlet Centre în Polonia, România și Rusia – având o suprafață închiriabilă totală de circa 100,000 m.p. Compania dezvoltă în prezent un nou outlet în St. Petersburg, Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
koton
tinar
exclusive vn
english home
fashion house
outlet
fashion house outlet centre din bucurești
chiriasi
branduri
magazine