PepsiCo România are un nou director general, Christophe Guille

PepsiCo România are un nou director general, Christophe Guille
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 12 feb 2016

PepsiCo l-a numit la conducerea operațiunilor din Europa Centrală și Balcani, regiune din care face parte și România, pe Christophe Guille, în locul lui Levent Yuksel, care preia conducerea PepsiCo Turcia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Anterior acestei numiri, Guille a fost PepsiCo General Manager Vice President pentru Europa Centrală.

”Sunt multe oportunități interesante de creștere în această regiune și vom continua să țintim o creștere sustenabilă, pe termen lung”, a spus Guille.

PepsiCo România are un nou director general, Christophe Guille

Guille și-a început cariera în PepsiCo în anul 1998, când s-a alăturat companiei venind de la Quaker Oats. Printre pozițiile pe care le-a deținut s-au numărat: general manager PepsiAmericas, general manager PepsiCo Central Europe și general manager al operațiunilor de băuturi ale PepsiCo Rusia.

În România, PepsiCo deține două unități de producție: una pentru băuturi răcoritoare (situată in Dragomirești, judetul Ilfov, inaugurată în 2009) și una pentru snacks-uri (în Popești-Leordeni, inaugurată în 1995).

PepsiCo a avut venituri de 66 miliarde dolari în 2014 și are în portofoliu produse precum Pepsi, Lipton Ice Tea și Lay’s.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepsico
director