Percheziții la centrul comercial Unirea, dar și la sediul unuia dintre directori

Percheziții la centrul comercial Unirea, dar și la sediul unuia dintre directori
scris 22 apr 2019

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice (DICE) și procurori de la Parchetul Capitalei au efectuat luni percheziții la centrul comercial Unirea din București, dar și la sediul unuia dintre directori.

Perchezițiile au loc după ce văduva omului de afaceri Dan Adamescu, decedat în urmă cu doi ani, l-a reclamat pe fiul lui, Alexander, că ar fi luat 1 milion de euro ilegal din firmă ca să-și plătească avocații, scrie Digi 24. Și el a acuzat-o de aceleași manevere cu ceva timp în urmă, relatează sursa citată.

Trei din cei patru copii ai miliardarului care deține brandul de îmbrăcăminte Asos au murit în atacurile din Sri Lanka CITEȘTE ȘI Trei din cei patru copii ai miliardarului care deține brandul de îmbrăcăminte Asos au murit în atacurile din Sri Lanka

Dosar penal vizează infracțiuni de delapidare, Alexander Adamescu fiind acuzat că ar fi luat bani din societate ca să-i folosească în interes personal, mai exact pentru a-și plăti avocații care îl reprezintă în Marea Britanie.

Ancheta este una complicată, având în vedere că în acest moment Alexander Adamescu se află în Marea Britanie, acolo unde instanța a decis extrădarea sa, decizie care nu este definitivă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
magainul unirea
alexander adamescu
perchezitii