Pizza Hut aduce în România un nou tip de restaurant

Pizza Hut aduce în România un nou tip de restaurant
scris 22 sep 2021

Rețeaua Pizza Hut, operată de Sphera Franchise Group, continuă extinderea la nivel național și deschide un nou restaurant în București, în zona de food-court a Centrului Comercial Orhideea.

În premieră națională, brandul lansează însă, astfel, prima locație de tip Fast Casual Delivery (FCD). 

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, Altex, ING și Telekom România și programată pentru 30 septembrie. Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Noul concept permite consumatorilor să vadă modul de preparare a produselor comandate, pe care le pot ulterior servi la masă, în interior. 

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Pizza Hut a intrat pe piața din România în 1994, odată cu deschiderea primului restaurant, din Calea Dorobanților, iar în prezent deține 23 de restaurante la nivel de rețea.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell, iar la nivel internațional, operează restaurante KFC la Chișinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul operează peste 160 de restaurante pe cele trei piețe și are peste 4.400 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
pizza hut
restaurant