Platforma de food ordering foodpanda își propune să se extindă în 20 de orașe

Platforma de food ordering foodpanda își propune să se extindă în 20 de orașe
scris 23 mai 2019

Platforma de livrare mâncare foodpanda, deținută de grupul german Delivery Hero, își propune să intre, până la finalul anului, în 20 de orașe, față de 15 localități acoperite în prezent.

Aplicația foodpanda este prezentă în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Galați, Oradea, Craiova, Pitești, Arad și Ploiești, Târgu Mureș și Baia Mare și zonele metropolitane adiacente.

ANALIZĂ Numărul firmelor radiate, la un nivel record în ultimii 10 ani CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Numărul firmelor radiate, la un nivel record în ultimii 10 ani

Comenzile de pe mobil iau avânt în provincie, iar, potrivit companiei, orașele în care cele mai multe comenzi sunt generate de aplicația mobilă sunt Pitești (83,38%) și Galați (79,88%), urmate de Craiova (78,64%), în timp ce pe ultimele locuri ale acestui top se află Constanța (67,61%), București (67,57%) și Brașov (66,98%). 

Platforma foodpanda este prezentă pe piața din România din 2013.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
foodpanda
comenzi mancare