Platforma de food ordering foodpanda își propune să se extindă în 20 de orașe

Platforma de food ordering foodpanda își propune să se extindă în 20 de orașe
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2019

Platforma de livrare mâncare foodpanda, deținută de grupul german Delivery Hero, își propune să intre, până la finalul anului, în 20 de orașe, față de 15 localități acoperite în prezent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația foodpanda este prezentă în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Galați, Oradea, Craiova, Pitești, Arad și Ploiești, Târgu Mureș și Baia Mare și zonele metropolitane adiacente.

ANALIZĂ Numărul firmelor radiate, la un nivel record în ultimii 10 ani CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Numărul firmelor radiate, la un nivel record în ultimii 10 ani

Comenzile de pe mobil iau avânt în provincie, iar, potrivit companiei, orașele în care cele mai multe comenzi sunt generate de aplicația mobilă sunt Pitești (83,38%) și Galați (79,88%), urmate de Craiova (78,64%), în timp ce pe ultimele locuri ale acestui top se află Constanța (67,61%), București (67,57%) și Brașov (66,98%). 

Platforma foodpanda este prezentă pe piața din România din 2013.

viewscnt
Afla mai multe despre
foodpanda
comenzi mancare