Praktiker România a cumpărat magazinele din Ploiești și Constanța, împreună cu terenurile aferente

Praktiker România a cumpărat magazinele din Ploiești și Constanța, împreună cu terenurile aferente
scris 24 apr 2017

Omer Susli, proprietarul Praktiker România, a achiziționat magazinele din Ploiești și Constanța, împreună cu terenurile aferente. Până la momentul achiziției, retailerului opera cele două magazine în baza unor contracte de închiriere.

Achiziția s-a făcut în urma unei finanțări de la CEC Bank.

„Am resimțit trendul ascendent al magazinelor Praktiker România imediat după momentul preluării companiei, în 2014. De atunci, ne-am menținut creșterea an de an, lucru ce a motivat și dorința noastră de expansiune la nivel național. Decizia achiziției celor două magazine din Ploiești și Constanța am luat-o, în primul rând, datorită încrederii pe care o am în acest business și în evoluția sa pe termen mediu și lung. Un alt motiv care a stat la baza acestei achiziții este nivelul mare al chiriilor pentru multe dintre unitățile noastre de vânzare. Magazinele din Ploiești și Constanța sunt două dintre unitățile de vânzare Praktiker ce performează foarte bine, alături de multe altele din țară. Desigur, și acesta este un argument în plus în favoarea investiției pe care am făcut-o. Magazinul din Ploiești a fost remodelat și redeschis oficial în luna martie a acestui an, iar cel din Constanța a intrat recent în procesul de remodelare, redeschiderea fiind programată pentru luna mai”, a declarat Omer Susli, proprietar Praktiker România.

FOTO Primăria Sectorului 3 vrea să transforme jumătate din fosta Hala Malaxa în centru comercial CITEȘTE ȘI FOTO Primăria Sectorului 3 vrea să transforme jumătate din fosta Hala Malaxa în centru comercial

Reprezentanții companiei își doresc să achiziționeze încă trei terenuri în București pentru dezvoltarea de noi magazine Praktiker. „Cu siguranță este o direcție strategică pe care voi merge în continuare, la Praktiker. Îmi doresc să achiziționez cât mai multe dintre magazinele noastre naționale aflate în chirie în acest moment și chiar să extind businessul prin achiziția de noi terenuri pentru unitățile de vânzare Praktiker România”, a mai declarat Omer Susli.

Praktiker România deține, în prezent, 27 de magazine în 23 de orașe din țară. Dintre acestea, în proprietate sunt cele din Piatra Neamț, Galați, Focșani, Ploiești și Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
praktiker romania
omer susli