Producătorul canadian de cosmetice pe bază de CBD, componenta non-psihoactivă a cannabisului, Yield Growth intră în România

Producătorul canadian de cosmetice pe bază de CBD, componenta non-psihoactivă a cannabisului, Yield Growth intră în România
scris 20 nov 2019

Compania canadiană The Yield Growth, specializată în produse terapeutice și de îngrijire personală pe bază de cannabidiol (CBD), componenta non-psihoactivă a cannabisului, se pregătește să intre în România cu marca de cosmetice Urban Juve.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Yield Growth și compania elenă Melorganics au încheiat, în septembrie, un acord de distribuție exclusivă a mărcii Urban Juve în Grecia și Cipru, înțelegere care a fost extinsă recent pentru piețele din România, Bulgaria și Serbia.

Melorganics poartă în prezent discuții în vederea stabilirii de parteneriate cu farmacii din cele trei țări și, potrivit termenii acordului negociat cu Yield Growth, va plasa primele comenzi pentru aceste piețe până la finele anului.

Ce au mai cumpărat românii de Black Friday: cazane de țuică, diamante, haine de blană CITEȘTE ȘI Ce au mai cumpărat românii de Black Friday: cazane de țuică, diamante, haine de blană

Yield Growth a înregistrat până în prezent 11 produse sub marca Urban Juve în Uniunea Europenă.

Cu sediul la Vancouver, Yield Growth produce cosmetice și produse alimentare cu extracte de cânepă, cannabis și ciuperci halucinogene, având în portofoliu mărci precum Urban Juve, Flourish Mushrooms Labs și Wright & Well.

Recent, compania a livrat primele sale produse în Europa, iar săptămâna trecută a anunțat că a ajuns la un acord pentru distribuția de cafea cu infuzie de ciuperci pe piețele din Germania, Elveția și Marea Britanie.

viewscnt
Afla mai multe despre
yield growth
cosmetice cbd
urban juve
acord distributie
cannabidiol
cannabis
cafea ciuperci
melorganics