Producătorul de vin Jidvei a vândut peste 14 milioane sticle în 2017

Producătorul de vin Jidvei a vândut peste 14 milioane sticle în 2017
scris 5 feb 2018

Grupul Jidvei, unul dintre principalii jucători pe piața vinurilor din România, raportează vânzări cu 13% mai mari în 2017 față de anul anterior și peste 14 milioane de sticle vândute. 

Segmentele premium și superpremium au avut cea mai mare creștere, respectiv cu 30% față de anul anterior. În ceea ce privește vinul bag-in-box, Jidvei a vândut, în anul 2017, peste 1 milion de litri. 

România și-a redus exporturile și a crescut importurile de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, înregistrează un excedent de un miliard de euro CITEȘTE ȘI România și-a redus exporturile și a crescut importurile de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, înregistrează un excedent de un miliard de euro

Compania a continuat anul trecut investițiile în dezvoltare, acestea fiind direcționate către achiziționarea de echipamente și utilaje pentru viticultură, precum și către extinderea capacității de producție și depozitare a cramelor – capacitatea depășește, în prezent, 30 milioane litri. Valoarea echipamentelor achiziționate pentru lucrările agricole a depășit 2.5 milioane euro, iar a celor pentru modernizarea cramei Jidvei a fost de aproximativ 4 milioane euro. 

Grupul Jidvei este unul dintre cei mai mari producători de vin din România, având 2.500 de hectare de vie și crame la Jidvei, Tăuni, Blaj și Bălcaciu.

viewscnt
Afla mai multe despre
jidvei
vin
sticle vin