Producătorul german al electrocasnicelor de lux Miele a investit 150.000 euro în noul showroom deschis la Timișoara

Producătorul german al electrocasnicelor de lux Miele a investit 150.000 euro în noul showroom deschis la Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2018

Producătorul german al electrocasnicelor de lux Miele a deschis cel de-al patrulea showroom propriu, în Timișoara, investiție de 150.000 mii de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul showroom Miele este deschis pe Bulevardul Republicii 2 din Timișoara și se alătură, astfel, celor două magazine exclusive din Capitală și celui din Constanța, inaugurat anul trecut.

Echipamentele Miele mai pot fi descoperite și într-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte cinci orașe din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă doar electrocasnicele din portofoliul Miele.

Miele a înregistrat în 2017 o creștere a vânzărilor de 23,7% pe piața din România, la 30,3 milioane de lei.

EXCLUSIV Lanț de restaurante - retras discret din România după 10 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lanț de restaurante - retras discret din România după 10 ani

 

Pe lângă magazine, Miele deține și în România și o fabrică de componente la Brașov, inaugurată în anul 2009, investiție de 24 de milioane de euro. 

Printre competitorii Miele pe piața electrocasnicelor de lux se numără brandurile Franke și Hotpoint Ariston.

Fondată în 1899, compania Miele aparține de atunci familiilor Miele și Zinkann, ajunse la a patra generație: Markus Miele și Reinhard Zinkann.

viewscnt
Afla mai multe despre
miele
timisoara