Producătorul italian de canapele handmade, Gamma Arredamenti, acum și în showroomul Sensodays Băneasa

Producătorul italian de canapele handmade, Gamma Arredamenti, acum și în showroomul Sensodays Băneasa
scris 9 aug 2018

Vara aceasta, Sensodays vine cu surprize frumoase. Dacă până acum admirai designul și eleganța mobilierului Gamma numai pe www.sensodays.ro, ne bucurăm să te anunțăm că acest brand este disponibil de acum și în showroomul Sensodays Băneasa din Sectorul 1, București. 

Colectiile Gamma și Dandy Home sunt acum aproape de tine și, astfel, le poți simți textura, confortul și unicitatea. Gamma Arredamenti este un brand cu viziune, în ale cărei produse se împletesc deopotrivă clasicul și modernul, prezentul și viitorul. Prin culorile, materialele și formele alese, prin varietatea cusăturilor și suplețea pielii, canapelele, fotoliile și paturile Gamma se prezintă drept piese originale, inedite, perfecte pentru un cămin plin de căldură, rafinament și siguranță.

Producătorul italian de canapele handmade, Gamma Arredamenti, acum și în showroomul Sensodays Băneasa

Gamma – un brand început dintr-o prietenie care a făcut istorie

În 1974, Gabrielle Ghetti și Carla Botti și-au unit pasiunea comună pentru Home Décor, creând un proiect frumos, în care fiecare își aducea amprenta și viziunea asupra obiectelor de mobilier.

Din fericire, prietenia și pasiunea lor pentru acest domeniu au fost suficient de solide încât să ducă la construirea  unui brand care, iată, a făcut istorie. Ce a contat cel mai mult în această “rețetă”? Pe lângă implicarea celor doi, Gamma nu a dus și nu duce lipsă de creativitate, experiența și influența activă a specialiștilor, designeri talentați, dar și artizani gata să creeze piese unice, care să iasă din tipare. Astăzi, Gamma se poate mândri cu prezența în 64 de țări, cu filiale inclusiv în Statele Unite ale Americii. Obiectivul principal al Gamma rămâne evoluția continuă și exprimarea valorii “Made in Italy” prin toate produsele și demersurile companiei.

Procesul realizării obiectelor de mobilier – ridicat la rang de artă

Producătorul italian de canapele handmade, Gamma Arredamenti, acum și în showroomul Sensodays Băneasa

Gamma nu se mulțumește cu realizarea unor obiecte de mobilier obișnuite. Pentru a crea toate aceste produse unice, spectaculoase prin formă, design, material sau povestea transmisă, Gamma Arredamenti ridică la rang de artă un proces mai degrabă tehnic.

Fiecare piesă realizată este finisată atent de către tapițerii artizani, așadar abilitățile manuale, pasiunea, dar și tehnicile precise conturează produsele Gamma. Pe de altă parte, decorurile, formele, tăieturile, nu ar putea fi atât de riguroase sau ingenioase fără implicarea specialiștilor în inginerie. Mai apoi, manevrarea și lucrul pe lemn sunt aspecte delicate, tratate cu eleganță și pricepere de către specialiștii în dulgherie. Pe lângă asta, Gamma respectă mediul înconjurător, așa că în procesul de execuție se folosesc numai materiale și produse certificate, de o calitate înaltă.

Tipurile de piele folosite vin din Italia și Nordul Europei, iar tăbăcarii Gamma acordă o atenție sporită atât creativității, cât și procesului tehnologic. Nici fazele de marcare, tăiere, coasere și căptușire nu sunt neglijate: și aici, experții artizani își fac simțită măiestria și priceperea în manipularea unor materiale delicate, dar cu ajutorul cărora se pot crea obiecte durabile, estetice și de calitate.

Colecțiile canapelelor și fotoliilor Gamma și Dandy Home – pe cât de diverse, pe atât de interesante ca design și concept

Producătorul italian de canapele handmade, Gamma Arredamenti, acum și în showroomul Sensodays Băneasa

Atât pe sensodays.ro, cât și în showroomul Sensodays din Băneasa (Strada Bilciurești, nr. 20-22, Sector 1, București), poți vedea modele de canapele, mostre de piele și de cusături. Stiluri variate, dar care au ca numitor comun amprenta bunului simț, puterea, rafinamentul, sensibilitatea, eleganța si confortul – toate exprimate prin obiecte de mobilier care nu doar că vor da un nou aspect căminului tău, dar îți vor aduce și un sentiment de bună dispoziție și relaxare. Te așteptăm să le descoperi pe toate!

Sensodays.ro este unul dintre specialiștii de top în amenajarea casei tale, oferindu-ți zilnic sute de produse a peste 100 de branduri de succes din întreaga lume. Atât pe site, cât și în cele două showroomuri din București, Sensodays Băneasa și Sensodays Eroilor, oferta Sensodays este în continuă creștere, tocmai pentru ca încrederea și aprecierea clienților Sensodays să crească. Astăzi, în peste 150.000 de case ale românilor se regăsește cel puțin un produs Sensodays, așa că te invităm să pătrunzi și tu în lumea celor mai frumoase și apreciate articole de Home Décor.

viewscnt
Afla mai multe despre
canapele handmade
gamma arredamenti
sensodays