Producătorul Lay’s, deținut de PepsiCo, își mărește profitul cu 56%, după un an de scădere

Producătorul Lay’s, deținut de PepsiCo, își mărește profitul cu 56%, după un an de scădere
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 6 sep 2017

Producătorul chips-urilor Lay’s, Star Foods EM, prezent pe piața locală de aproape 25 de ani și deținut de PepsiCo de 13 ani, a revenit anul trecut la un profit net de aproximativ 29 milioane de lei, după o scădere de aproape 20% în anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, profitul companiei a atins pragul de 29 milioane de lei, cu o creștere de 56% față de 2015, când a fost de 18,5 milioane de lei, în scădere cu aproape 20% față de anul precedent.

Afacerile companiei au totalizat anul trecut aproape 555 milioane de lei, cu o creștere de 10% față de 2015, când au fost de 504 milioane de lei. În 2014, compania a avut afaceri de aproape 409 milioane de lei și un profit net de 23 milioane de lei.

Plastipak extinde unitățile din Prahova, care deservesc clienți precum Pepsi și Procter & Gamble CITEȘTE ȘI Plastipak extinde unitățile din Prahova, care deservesc clienți precum Pepsi și Procter & Gamble

Anul trecut, Star Foods EM avea 714 de angajați.

Star Foods EM România, divizia de snack-uri a PepsiCo, este prezentă pe piața locală de 24 de ani și deține brand-urile Lay’s, Star și Krax.

PepsiCo este prezent pe piața locală cu divizia de chips-uri Star Foods din 2004 și cu divizia de băuturi răcoritoare din 1965, cu implicarea Quadrant Amroq Beverages ca îmbuteliator din 1991.

PepsiCo are în portofoliu brand-uri precum Pepsi, Lay’s, Prigat, 7Up, Lipton și Star.

viewscnt
Afla mai multe despre
chipsuri
pepsico
lays
retail
afaceri