Producătorul de mobilă Spectralcom deschide un nou magazin, după o amânare. “Absurdul situației a creat o situație delicată pe care acum o percepem ca amuzantă. Pe 31 martie am deschis, pe 1 aprilie am închis cu șomaj tehnic!”

Producătorul de mobilă Spectralcom deschide un nou magazin, după o amânare. “Absurdul situației a creat o situație delicată pe care acum o percepem ca amuzantă. Pe 31 martie am deschis, pe 1 aprilie am închis cu șomaj tehnic!”
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2020

Producătorul de mobilă Spectralcom, care deține o fabrică în județul Vaslui, a deschis al zecelea magazin, în Târgu Jiu, acesta fiind primul magazin deschis în 2020 și al treilea în franciză după cele deschise anul trecut în Pitești și Calafat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inițial, deschiderea a fost programată pe 31 martie, dar din cauza pandemiei cu coronavirus, momentul a fost amânat. Noul magazin din Târgu Jiu deschis în franciză are o suprafață de 270 metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

Un alt mare retailer cade sub lovitura coronavirus - JC Penney, prezentat ca o piatră de temelie a mall-urilor americane, în fază de faliment CITEȘTE ȘI Un alt mare retailer cade sub lovitura coronavirus - JC Penney, prezentat ca o piatră de temelie a mall-urilor americane, în fază de faliment

“Cu siguranță deschiderea magazinului din Târgu Jiu, care este al zecelea magazin Spectral Mobilă, va fi de neuitat pentru noi din cauza contextului epidemiologic actual. Deschiderea inițială a magazinului a fost programată pentru 31 martie, iar amenajarea și investițiile în marketing au început încă din luna februarie. Pe măsură ce ne apropiam de data deschiderii realizam că este compromisă deschiderea la acea dată, dar totodată existau materiale publicitare deja tipărite cu data de 31 martie, distribuția acestora era în plină desfașurare, marketingul online deja avea un buget semnificativ consumat pentru acea dată și am luat decizia să deschidem totuși pe 31 martie deși traficul și vânzările în celelalte magazine erau deja scăzute cu până la 90%. Nu am vrut să-i dezamăgim pe cei care, în ciuda situației de atunci, ar fi venit să ne vadă produsele în ziua deschiderii. Absurdul situației a creat o situație delicată pe care acum o percepem ca amuzantă. Pe 31 martie am deschis magazinul, iar a doua zi, pe 1 aprilie acesta s-a închis, angajații acestuia intrând în șomaj tehnic. Odată cu încheierea stării de urgență, pe 15 mai magazinul s-a deschis cu program normal și sperăm că nu vor mai exista perioade de inactivitate cauzate de eventuale restricții reintroduse de autorități”, spune Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom.

Magazinul din Târgu Jiu este al zecelea magazin Spectral Mobilă după cele deja deshise în Bârlad, București, Buzău, Calafat, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat, Pitești și Tecuci.

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri netă de 3,9 milioane de euro, în creștere cu 12% față de cea din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
spectral
mobila