Profi dezvoltă două noi depozite, în Timișoara și Craiova

Profi dezvoltă două noi depozite, în Timișoara și Craiova
scris 11 mai 2020

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, care deține cea mai extinsă rețea de magazine din țară, continuă investițiile în logistică, prin închirierea a două noi proiecte, în Timișoara și Craiova, de 57.000 metri pătrați, respectiv 58.000 metri pătrați, care urmează să fie dezvoltate de operatorul belgian WDP.

Cele două tranzacții marchează un maxim al acestui an și vin în contextul în care retailerii sunt interesați să-și eficientizeze cât mai mult lanțurile de distribuție prin stabilirea de hub-uri în punctele principale din țară astfel încât să acopere cât mai ușor și cât mai rapid nevoile rețelei de retail.

ULTIMA ORĂ Scutire de impozit pentru proprietarii de mall-uri. Condițiile stabilite de Guvern. Magazinele au reclamat că intră în faliment din cauza chiriilor cerute în continuare în mall-uri CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Scutire de impozit pentru proprietarii de mall-uri. Condițiile stabilite de Guvern. Magazinele au reclamat că intră în faliment din cauza chiriilor cerute în continuare în mall-uri

”Proiectele sunt parte ale strategiei Profi de extindere a operațiunilor logistice și acoperirii geografice a României, în pas cu dezvoltarea agresivă a rețelei pe care o avem în vedere în viitor”, a declarat Pawel Musail, Profi CEO. ”De asemenea, proiectele se aliniază trendurilor din retail, respectiv de a aduce sub același acoperiș toate zonele de depozitare necesare (ambient, refrigerat, congelat). Acest concept garantează calitatea și prospețimea produselor pe care clientul final le găsește în magazine”.

Cu peste 1.250 de magazine prezente în 571 localități și o echipă de peste 20.000 de oameni, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Fondul de investiții Mid Europa, proprietar al operatorului de servicii medicale private Regina Maria, a cumpărat rețeaua de magazine Profi în noiembrie 2016 cu 533 de milioane de euro, cea mai mare tranzacție din istoria retailului românesc, anunțată atunci în premieră de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
profi
depozite
wdp