ProfiArt se extinde si deschide un nou magazin de artă și hobby în București

ProfiArt se extinde si deschide un nou magazin de artă și hobby în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2021

ProfiArt, companie românească cu un istoric de 20 de ani pe piața de materiale de artă și hobby, continuă strategia de extindere la nivelul Capitalei și inaugurează un nou magazin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul magazin este cel de-al cincilea din portofoliul de magazine fizice ProfiArt din București și este situat la etajul 1 al mall-ului Sun Plazza.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

"Anul acesta mai avem în plan deschiderea unui magazin, de această dată în zona de vest a Capitalei”, a declarat Rebecca Valea, unul din fondatorii ProfiArt. 

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

ProfiArt este unul din liderii pieței de materiale de artă și hobby din România și operează în acest moment cinci magazine în București (ProfiArt Griviței, ProfiArt Mihai Bravu, ProfiArt Ion Mihalache ProfiArt ParkLake și noul magazin, ProfiArt Sun Plaza), un magazin online – www.profiart.ro, are o rețea de 45 de magazine partenere în întreagă țară și o echipa de 37 de angajați.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

În 2019, compania a investit în amenajarea unui depozit de materiale de 700 metri pătrați, în orașul Pantelimon.

viewscnt
Afla mai multe despre
profiart
hobby