Redescoperă showroom-ul SensoDays – ai produse premium de la designeri celebri și un ambient inspirațional

Redescoperă showroom-ul SensoDays – ai produse premium de la designeri celebri și un ambient inspirațional
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 sep 2021

În toată această ultimă perioadă, ne-au lipsit interacțiunea directă, întâlnirile cu oamenii, dar și produsele preferate, acea atmosferă de căutat și descoperit care nu există în cadrul shopping-ului online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

S-a relansat însă de curând showroom-ul SensoDays Baneasa, care te așteaptă cu o atmosferă specială, dar și cu noile colecții ale brandurilor și designerilor celebri.

Ritualul “Touch & feel” nu se compară cu nimic

Chiar dacă shopping-ul online a luat un avânt spectaculos, odată cu relaxarea restricțiilor am înțeles că nimic nu egalează cumpărăturile clasice. Acel mic ritual de “touch & feel” în care vii, pipăi materialele, le simți textura, mirosul, le admiri tiparul și modelul - toate acestea te ajută nu doar să faci alegerea cea mai potrivită, ci și să simți că faci parte dintr-o poveste cu stil și culoare.

Ai un program încărcat? Opteaza pentru un tur virtual în showroom SensoDays

Este posibil să tânjești după acest stil de cumpărături, dar să nu ai încă timp pentru a pleca într-o asemenea mini aventură urbana. SensoDays s-a gândit la toate, așa că îți pune la dispoziție un tur virtual al showroom-ului său. Un tur care te va transpune în acel loc cu produse sofisticate și elegante, colecții chic și mici accesorii care s-ar putea încadra cel mai bine în casa ta.

Confort premium cu produse de mobilier premium

Printre cele mai apreciate produse din showroom sunt, fără doar și poate, produsele de mobilier. Canapelele, fotoliile și scaunele din living sau birou au devenit o extensie a noastră, odată cu telemunca sau cu perioadele de lockdown.

În workshop ai ocazia de a le vedea altfel decât pe internet. Acolo le simți cu adevărat confortul atunci când te așezi, le simți textura atunci când le atingi, le simți culoarea care poate face parte sau nu din stilul casei tale.

Redescoperă showroom-ul SensoDays – ai produse premium de la designeri celebri și un ambient inspirațional

Pe SensoDays ai astfel de piese premium din gama Stressless, numite sugestiv și “cele mai confortabile piese de mobilier din lume”. În plus, poți opta dintre produsele altor branduri de renume, cum ar fi Gamma Arrendamenti și Softaly (made by Natuzzi).

Toate aceste branduri au în comun dorința de a aduce un confort fizic, dar și psihic clienților lor. Astfel, tehnologiile de ultima generație și funcționalitățile inovatoare se îmbină perfect cu tapițeria, lemnul de calitate și detaliile care dau un twist special oricărui produs.

Dining elegant, măsuțe sofisticate și produse de iluminat speciale – pe toate le găsești în showroom-ul SensoDays

Brandurile de mai sus, dar nu numai, au expuse în cadrul showroom-ului din Str. Bilciurești 20-22, sector 1, București și piese de dining, măsuțe și produse de iluminat.

Pandemia ne-a învățat cât de importantă este socializarea, cât de multă nevoie avem de întâlnirile cu prietenii, de mesele festive în jurul cărora să depănăm povești și să ne bucurăm unii de alții.

Pe de altă parte, și alte produse de mobilier, cum ar fi măsuțele de cafea sau de birou, au devenit parte a vieții noastre. Acolo ne organizăm programul de peste zi sau acolo lucrăm ore în șir. Așadar, și această parte a vieții noastre necesită confort, dar și stil.

Nu în ultimul rând, corpurile de iluminat sunt cele care dau farmec și strălucire tuturor acestor aspecte și produse. Unde altundeva decât într-un showroom poți estima cu adevărat dacă o lustră sau o veioză s-ar potrivi camerei tale?

Noile colecții pentru baie – ce ți se potrivește mai bine?

O vizită în showroom-ul SensoDays îți va risipi toate dubiile și cu siguranță te va ajuta să faci cea mai bună alegere. Nici nu ar avea cum altfel pentru că produsele precum dușuri, căzi, lavoare, baterii se văd cel mai bine acolo.

Vei vedea cum funcționează mai exact anumite tehnologii nou integrate, le vei admira formele, texturile, tăieturile poate nonconformiste – cu alte cuvinte vei înțelege pe deplin ce produs este sau nu este pentru tine.

Fă un tur virtual, vino direct în showroom sau programează-te mai întâi pentru o ședință de consultanță gratuită

În funcție de programul tău, poți opta pentru un tur virtual, poți veni direct în showroom sau poți cere o ședință de consultanță gratuită cu unul dintre specialiștii SensoDays. Fiecare dintre aceste opțiuni are avantajele sale, iar destinația este una singură: showroom-ul aflat la parterul și primul etaj al clădirii SensoDays din Băneasa.

SensoDays – numărul 1 în domeniul Home Déco de la noi din țară

Un nume apreciat în domeniul Decorațiunilor Interioare, SensoDays vine periodic cu surprize noi și speciale adresate clienților lor. Colecții de lux, produse spectaculoase, dar și opțiuni cum este cea a showroom-ului relansat – toate fac din SensoDays numărul 1 ca site de Home Déco din România. Cu aceste coordonate, nici nu este de mirare că, astăzi, peste 250.000 de români au în case cel puțin un produs SensoDays.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
shopping