Restauratul McDonald’s Galați va fi redeschis în urma unei investiții de peste 3 milioane de lei

Restauratul McDonald’s Galați va fi redeschis în urma unei investiții de peste 3 milioane de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2017

Vineri a fost redeschis restaurantul McDonald’s Galați, în urma unei investiții de peste 3 milioane de lei realizată de operatorul francizei, Ionuț Restaurante. Totodată, restaurantul va include și  o cafenea McCafé, cea de-a 26-a din țară a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În restaurantul din Galați lucrează 75 de angajați.

“Întregul nostru sistem se bazează pe trei piloni: proprietarii sau companiile în sistem de franciză, furnizorii și angajații companiei. Ionuț Restaurante este operatorul francizei McDonald’s de 8 ani și în tot acest timp colaborarea noastră a evoluat, fiind unul din restaurantele cu performanțe remarcabile la nivelul întregii țări. Acest proiect de remodelare, primul din acest an, este dovada că sistemul nostru funcționează și că performanțele obținute împreună sunt dedicate clienților noștri. 2017 a început în forță pentru noi iar redeschiderea restaurantului din Galați este doar un prim pas într-un an ambițios, cu planuri mari și idei curajoase pe care suntem entuziasmați să le punem în aplicare în următoarele luni”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Restaurantul din Galați a fost deschis în anul 1999, este operat în sistem de franciză de Ionuț Restaurante SRL, are o capacitate de 160 de locuri și primește zilnic peste 2.500 de clienți.

FOTO Mișcare surprinzătoare: Raul Ciurtin dă laptele pe vin și se lansează într-o nouă afacere. Anul trecut anunța pentru Profit.ro: Cu laptele am terminat! CITEȘTE ȘI FOTO Mișcare surprinzătoare: Raul Ciurtin dă laptele pe vin și se lansează într-o nouă afacere. Anul trecut anunța pentru Profit.ro: Cu laptele am terminat!

“Azi este o zi importantă atât pentru comunitatea noastră din Galați, cât și pentru parteneriatul cu McDonald’s în România. În fiecare zi ne concentrăm pe oferirea unei experiențe de care să se bucure întreaga familie, pe oferirea unor servicii diverse și a unor produse de calitate pentru toți clienții noștri. Prin noul design al restaurantului, ne dorim ca fiecare client care ne vizitează să trăiască experiența unică McDonald’s încă de la primul pas în restaurant”, a completat Ionuț Gugoașă, operatorul restaurantului McDonald’s din Galați.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 134 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 68 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajați și primește zilnic peste 190.000 clienți. În 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON România.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
fast food
mccafé