Retailerul britanic de modă online ASOS ar putea vinde marca Topshop

Retailerul britanic de modă online ASOS ar putea vinde marca Topshop
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2023

Retailerul britanic de modă online ASOS explorează o vânzare a mărcii sale Topshop, a informat sâmbătă Sky News, citată de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

ASOS a cumpărat marca Topshop în 2021, de la administratorii grupului prăbușit Arcadia, al lui Philip Green, împreună cu mărcile Topman, Miss Selfridge și HIIT, pentru 265 de milioane de lire sterline (321 de milioane de dolari).

În premieră, evoMAG iese cu Black Friday în afara țării CITEȘTE ȘI În premieră, evoMAG iese cu Black Friday în afara țării

Când a fost abordat de Reuters, ASOS a refuzat să comenteze.

ASOS a declarat că amână publicarea planificată a rezultatelor sale anuale până la 1 noiembrie, spunând că auditorul său PwC are nevoie de mai mult timp.

Grupul a avut un boom al afacerilor în timpul pandemiei, dar și-a revizuit modelul de afaceri în octombrie anul trecut, după ce o recesiune economică și problemele operaționale i-au afectat profiturile și acțiunile.

viewscnt
Afla mai multe despre
asos
topshop