Rețeaua de magazine sportive Grid se extinde

Rețeaua de magazine sportive Grid se extinde
scris 2 sep 2019

Grid a deschis vineri, 30 august, cel de-al 6-lea magazin din țară, în Iulius Mall Timișoara.

„Suntem încântați de extinderea rețelei noastre de magazine în zona Banatului și considerăm că acesta reprezintă un pas important în dezvoltarea brandului Grid pe plan național. Am primit nenumărate comenzi online de la timișoreni, încât am considerat că deschiderea unui magazin fizic în această zonă este mai mult decât necesară pentru satisfacerea nevoilor și preferințelor clienților noștri din Timișoara și împrejurimile sale, care sunt pasionați de moda urbană și sport”, a declarat Nicolae Popa, proprietarul Grid.

Viață scurtă: Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, își concediază CEO-ul pentru neîndeplinirea obiectivelor CITEȘTE ȘI Viață scurtă: Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, își concediază CEO-ul pentru neîndeplinirea obiectivelor

Brandul Grid este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 6 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu și Timișoara.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
grid
articole sportive