Robert Hellwagner este noul director general al Selgros România

Robert Hellwagner este noul director general al Selgros România

Robert Hellwagner

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2018

Robert Hellwagner a fost numit director general al Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, începând cu 1 iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Robert Hellwagner, care a preluat poziția de la Alexandru Vlad, are o experiență de peste zece ani în industria FMCG și în domeniul bancar din Austria și Elvetia. Acesta s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut, scrie News.ro.

CONFIRMARE Surpriză: Lanțul grec de restaurante fast-food Gregory’s revine în România, la doar 9 luni după ce și-a lichidat toate centrele de pe piața românească. \ CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Surpriză: Lanțul grec de restaurante fast-food Gregory’s revine în România, la doar 9 luni după ce și-a lichidat toate centrele de pe piața românească. "Așteptarea a luat sfârșit", mesaj cu o nouă strategie

Tot de la 1 iulie, Alexandru Vlad, fostul director general al Selgros România, conduce Consiliul de Administrație al Selgros Cash&Carry Germania.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 22 magazine în București, Alba-Iulia, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava, Constanța și Bistrița.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
robert hellwagner
selgros