Româncele nu fac rabat de la brand și își cumpără genți de lux în rate

Româncele nu fac rabat de la brand și își cumpără genți de lux în rate
scris 27 apr 2016

Româncele nu fac rabat de la calitate sau brand,  fiind dispuse să achite sume impresionante pentru produse de lux, chiar dacă nu își permit să le achite pe loc. Potrivit retailerului online Sole Luxury Boutique, peste 30% dintre comenzile peste 1.000 lei sunt achitate în rate și conțin, de regulă, genți semnate de binecunoscuți creatori de modă precum Yves Saint Laurent, Chloe sau Celine.

Acestea sunt achitate în 3, 6 sau 9 rate prin diverse carduri de credit bancare.

”Ușurința cu care se poate obține un card de credit și, mai ales, faptul că le permite utilizatoarelor să achite treptat un produs de care se pot bucura instant, sunt cele mai importante argumente pentru acest comportament de achiziție”, a declarat Angela Țiboc, acționar și director al diviziei de Fashion&Lifestyle a Sole. 

Românii își cheltuiesc banii în magazine, restul europenilor pe servicii și călătorii. Comerțul va crește cu 7% în acest an CITEȘTE ȘI Românii își cheltuiesc banii în magazine, restul europenilor pe servicii și călătorii. Comerțul va crește cu 7% în acest an

Totodată, susține compania, pe lângă plățile în rate, 25% dintre clientele Soleshop.ro achită comenzile online prin card, în timp ce 65% preferă  plata la ramburs, iar cele mai puține – 10% - aleg să achite contravaloarea produselor comandate prin ordin de plată.

Din luna aprilie, SoleShop.ro a introdus și plata prin Paypal.

”Estimăm că, pe termen mediu, plățile prin PayPal vor ajunge în top 3  cele mai accesibile metode de plată online, după plata cash și plata în rate”, a menționat reprezentanta companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sole
genți
lux
rate