Schimbare în echipa de management a Fornetti România

Schimbare în echipa de management a Fornetti România

Cristian Andrei

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2018

Producătorul ungar de produse congelate de patiserie Fornetti, deținut de consorțiul elevețiano-irlandez Arytza, l-a numit pe Cristian Andrei, fost Director Operațional al companiei, în funcția de Director General al subsidiarei din România, acesta urmând a-l înlocui pe Toth Csaba, care a decis să părăsească echipa de management.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cristian Andrei are 36 de ani și o experiență de 12 ani în domeniul food și beverage la nivel internațional, ocupând poziții de conducere pe partea operațională și de producție, fiind Manager de Producție la Kerry Foods la 3 fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie și Irlanda și Manager Tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie. 

Cristian Andrei s-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 și a coordonat acțiunile de Logistică-Aprovizionare și Producție, anterior lucrând la Heineken România, unde a fost Manager de Întreținere Autonomă.

Doar patru din zece cumpărători români reclamă calitatea serviciilor sau produselor achiziționate, chiar dacă nemulțumiți sunt mai mulți CITEȘTE ȘI Doar patru din zece cumpărători români reclamă calitatea serviciilor sau produselor achiziționate, chiar dacă nemulțumiți sunt mai mulți

Cristian Andrei a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcții București, fiind originar din capitală, iar în Marea Britanie a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole.

Fornetti România a fost înființată în 2001 la Timișoara, unde a deschis și o fabrică, iar în 2016 a avut 387 de angajați. În vara anului 2015, compania și-a anunțat ieșirea din insolvență, procedură în care s-a aflat din 2011.

Grupul ungar Fornetti, fondat în 1997, este cel mai mare producător de produse congelate de patiserie din Europa de Est.

În vara anului 2015, compania a fost cumpărată de consorțiul elevețiano-irlandez Arytza, unul dintre cei mai mari producători și furnizori de panificație congelată la nivel internațional, cu fabrici pe patru continente, 60 de branduri și listat la bursele din Zurich și Irlanda. Arytza are afaceri de 4,8 miliarde euro anual.

viewscnt
Afla mai multe despre
fornetti romania
cristian andrei