Schimbări în managementul Unilever South Central Europe. O româncă preia conducerea companiei în Țările Baltice

Schimbări în managementul Unilever South Central  Europe. O româncă preia conducerea companiei în Țările Baltice

Ana-Maria Pâslaru

scris 30 mar 2018

Ana-Maria Pâslaru, director de Marketing în cadrul Unilever South Central Europe, va prelua funcția de Country Managing Director pentru Țările Baltice în cadrul Unilever. Țările Baltice formează o enitate de business în regiunea Europa Centrală și de Est (CEE), regiune din care face parte și Unilever South Central Europe.

Ana-Maria Pâslaru și-a început cariera în Unilever în anul 2007 în rolul de management trainee și a deținut mai multe funcții în cadrul departmentelor de marketing și customer marketing, ocupând funcția de director de Marketing Home & Personal Care USCE & CEE Home Care din anul 2015.. 

FOTO Noi reguli: Bijuteriile sau obiectele din metale prețioase nu vor mai putea fi comercializate fără a fi marcate CITEȘTE ȘI FOTO Noi reguli: Bijuteriile sau obiectele din metale prețioase nu vor mai putea fi comercializate fără a fi marcate

În urma acestei mutări, Monica Tamaș, Senior Category Manager Laundry, va prelua funcția de Home and Personal Care Leader și se va alătura boardului Unilever South Central Europe Unilever, cu sediul în București, de unde va coordona operațiunile de marketing și vânzări din România, Bulgaria, Serbia și Muntenegru. Monica Tamaș s-a alăturat echipei Unilever în anul 2013, are o experiență de 13 ani în marketing.

Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2,5 miliarde de consumatori în fiecare zi.

Compania are 169.000 de angajați și a generat vânzări în valoare de 52.7 miliarde euro în 2016.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unilever
ana maria paslaru