Smyk se extinde în România cu un nou magazin

Smyk se extinde în România cu un nou magazin
scris 27 mai 2021

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide al doilea magazin din  Constanța, extinzându-și astfel rețeaua națională la 23 magazine.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o rețea de 22 magazine la nivel național.

ULTIMA ORĂ Tranzacție: Grupul american Mondelez cumpără Chipita, producătorul 7Days și Fineti, cel mai mare producător de croissante de pe piața locală, care tocmai pregătea extinderea fabricii din România. Acord de 2 miliarde dolari CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Tranzacție: Grupul american Mondelez cumpără Chipita, producătorul 7Days și Fineti, cel mai mare producător de croissante de pe piața locală, care tocmai pregătea extinderea fabricii din România. Acord de 2 miliarde dolari

Magazinul cu numărul 21 este situat în incinta Afi Brașov.

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu o experiență de peste 40 de ani pe piața poloneză. Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 22  în România și 12 în Ucraina și peste 190 de magazine în sistem de franciză..

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piața din România din anul 2009  acoperind 17 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City  și  Oradea - Prima Shops, Bistrița – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City și Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamț - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureș - Shopping City și Târgoviște - Dâmbovița Mall și Brăila – Brăila Mall, Brașov- Afi Brașov.

JYSK România deschide un nou magazin CITEȘTE ȘI JYSK România deschide un nou magazin

Compania a fost lansată în 1952, la Varșovia, iar ulterior s-a extins în Turcia, Rusia, Ucraina, urcând în paralel numărul de magazine în Polonia la 206 de unități. În 2008 a cumpărat rețeaua Spiele Max din Germania.

În 2016, lanțul a fost cumpărat de fondul de investiții Bridgepoint de la Empik Media & Fashion, grup de comercianți cu amănuntul din Varșovia, într-o tranzacție în valoare totală de 247 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
smyk
magazin