Sphera Franchise Group, care operează local Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC și Taco Bell, își schimbă directorul

Sphera Franchise Group, care operează local Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC și Taco Bell, își schimbă directorul
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 12 apr 2019

Mark Hilton își încetează mandatul de director general al Sphera Franchise Group (SFG), companie care operează pe piața locală lanțurile de alimentație publică Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC și Taco Bell, postul fiind preluat de grecul Georgios Argentopoulos, ex-președinte al companiei Băneasa Developments, controlată de Gabriel Popoviciu, partener de afaceri cu Radu Dimofte, acționar al SFG.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Băneasa Developments deține zona comercială Băneasa, care cuprinde mallul Băneasa Shopping City din București.

Argentopoulos a fost și CEO al Alltrom și COO la Romtelecom.

Mark Hilton a condus echipa de management care a intermediat listarea la Bursă a companiei, în noiembrie 2017, și a ocupat rolul de Director General din acel moment până în prezent. 

Recent, Sphera Franchise Group a numit și un nou director financiar în persoana lui Valentin-Ionuț Budeș.

Metro, primul retailer intrat în România, negociază vânzarea hipermarketurilor Real cu 5 investitori. Când va fi semnat acordul CITEȘTE ȘI Metro, primul retailer intrat în România, negociază vânzarea hipermarketurilor Real cu 5 investitori. Când va fi semnat acordul

Sphera Franchise Group (SFG) a înregistrat în 2018 vânzări în restaurante în valoare de 771,20 milioane lei, în creștere cu 34,5% față de cele de 573,17 milioane lei din 2017. Nu mai puțin de 76,0% din aceste încasări au fost reprezentate de veniturile de 586,46 milioane lei din restaurantele KFC din România, care au crescut cu 18,1%.

Sphera Franchise Group, companie care îi are ca acționari majoritari pe oamenii de afaceri Nicolae Badea, Radu Dimofte și Lucian Vlad, a fost adusă la cota Bursei de Valori București în toamna anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
valentin-ionuț budes