Sphera Franchise Group deschide primul restaurant KFC de tip Drive Thru din portofoliul Grupului, în Italia

Sphera Franchise Group deschide primul restaurant KFC de tip Drive Thru din portofoliul Grupului, în Italia
scris 9 feb 2021

Sphera Franchise Group anunță inaugurarea primului restaurant KFC din acest an din Italia, în zona de coastă a Peninsulei, în localitatea Pomezia. Aceasta este prima locație de tip Drive Thru din portofoliul Grupului, la nivel internațional.

Sphera Franchise Group a inaugurat în 2017 primul său restaurant KFC din Italia, iar de atunci și până în prezent, a înregistrat o ascensiune, ajungând la 19 unități.

Tranzacție: Lidl cumpără încă un teren, acum de la tipografia Best Print, la 200 de metri de un alt magazin CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lidl cumpără încă un teren, acum de la tipografia Best Print, la 200 de metri de un alt magazin

„Începem anul 2021 consolidând portofoliul de restaurante KFC prin deschiderea unei noi locații în Italia, o piață strategică pentru businessul Sphera Franchise Group și o dovadă a strategiei de expansiune propusă pentru acest an. După o analiză atentă a obiceiurilor de consum la nivel local, am decis să investim în dezvoltarea primei locații de tip Drive-Thru a Grupului, pe plan internațional. Ne propunem să continuăm eforturile noastre pentru identificarea celor mai potrivite amplasamente în vederea extinderii rețelei de restaurante, precum și oferirea de servicii cât mai diversificate – Dine In, takeaway, iar mai nou și Drive Thru”, a declarat Dan Ilie, General Manager US Food Network, entitate afiliată Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut și Taco Bell.

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
kfc