Start Black Friday! Care sunt produsele SensoDays de 5 stele la preț de 3 stele

Start Black Friday! Care sunt produsele SensoDays de 5 stele la preț de 3 stele
scris 12 nov 2020

Anul acesta, nu rata oferta de Black Friday a SensoDays! Cea mai mare platformă de Home & Deco din România vine cu produse premium de 5 stele la preț de 3 stele! Designul special se împletește cu funcționalitățile de ultimă generație într-o selecție care îți poate transforma în totalitate casa. Intră pe site, descoperă surprizele pregătite de SensoDays și alege-ți piesele preferatele.

Cei pasionați de obiecte Home & Deco pot avea surpriza să regăsească pe site, în oferta de Black Friday, produsele preferate. Selecția din acest an te-ar putea determina să achiziționezi și produse noi, care îți sunt utile și completează perfect povestea casei tale.

Produsele premium SensoDays – practice, versatile și cu un design special

Casa, locul în care ne petrecem atât de mult timp mai ales acum, are nevoie de o transformare continuă. Cu produsele potrivite, acest spațiu poate deveni unul confortabil și special. Este ușor să lucrăm, să ne relaxăm și să ne simțim bine în propria casă atunci când achiziționăm piese interesante, cu un design unic, de care să fim încântați și care să aducă acea tușă originală căminului nostru.

Black Friday 2020 – redefinește fiecare cameră a casei tale cu produsele SensoDays

Marele avantaj al ofertei de Black Friday SensoDays este că vine cu soluții pentru fiecare cameră a casei. Livingul s-a transformat în birou, bucătăria în locul de răsfăț culinar, iar baia într-un spa de relaxare. Cu atât de multe transformări, avem nevoie de piese noi, versatile și de calitate, care să satisfacă aceste noi cerințe.

SensoDays a pregătit o ofertă Black Friday 2020 “personalizată”, luând în calcul toate aceste aspecte.

Zilele acestea poți face cumpărături avantajoase pentru baie. Pe site găsești baterii și sisteme de duș realizate de designeri internaționali. Calitatea materialelelor și tehnicile folosite vor completa perfect piesele premium care nu sunt doar practice, ci și spectaculoase ca design.

Start Black Friday! Care sunt produsele SensoDays de 5 stele la preț de 3 stele

În bucătărie încercăm tot felul de preparate delicioase, așa că avem nevoie și acolo de produse premium. Oferta de Black Friday a SensoDays include atât baterii de bucătărie, cât și electrocasnice mari produse de mare ajutor în bucătărie.

Pentru că “acasă” s-a transformat în “biroul de acasă”, alte produse “must have” sunt și fotoliile confortabile, cu sisteme inovatoare. Tocmai de aceea SensoDays propune de Black Friday și scaune de birou si fotolii recliner Stressless.

Start Black Friday! Care sunt produsele SensoDays de 5 stele la preț de 3 stele

Black Friday – întotdeauna o ocazie excelentă pentru cadourile de Crăciun

Cu cadourile Home & Deco mergi întotdeauna la sigur, așa că Black Friday este perfect și pentru cumpărăturile de Crăciun. Anul acesta, SensoDays are o selecție importantă de cadouri și decorațiuni de Crăciun. Nu rata momentul, ci achiziționează-ți cele mai frumoase piese pentru toți cei dragi.

Ai toate motivele să faci din acest Black Friday o “sărbătoare” a cumpărăturilor pentru casă, dar și pentru tine. Atmosfera de “acasă” depinde de oamenii, dar și de lucrurile cu care te înconjori.

SensoDays a venit întotdeauna în întâmpinarea clienților lui cu produse premium, de o calitate superioară. Prezent în 250.000 de case ale românilor cu cel puțin un produs, SensoDays a dat startul unui Black Friday spectaculos. Intră pe site, alegeți preferatele și transformă vibe-ul căminului tău! 

viewscnt
Afla mai multe despre
black friday
sensodays