Strategie: KFC a început să livreze comenzi la domiciliu în două cartiere din București, dar și într-o comună din Ilfov

Strategie: KFC a început să livreze comenzi la domiciliu în două cartiere din București, dar și într-o comună din Ilfov
scris 31 ian 2018

Lanțul de restaurante KFC a început să livreze comenzi la domiciliu, pentru început în zonele Militari și Iancului din București, acolo unde există două unități Drive Thru. 

Livrările de la unitatea din Militari acoperă și comuna Chiajna din județul Ilfov.

Comenzile se preiau telefonic, există o comandă minimă, precum și o taxă de livrare pentru valori sub 100 lei. 

FOTO Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin a deschis un restaurant pescăresc în București cu rețete tradiționale gătite de lipovence CITEȘTE ȘI FOTO Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin a deschis un restaurant pescăresc în București cu rețete tradiționale gătite de lipovence

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, KFC numără 69 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și două în zona de nord-est a Italiei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kfc
livrari la domiciliu
militari
iancului