Subway, cel mai mare lanț american de restaurante fast-food, se extinde în România

Subway, cel mai mare lanț american de restaurante fast-food, se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2019

Subway România, parte a celui mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, a deschis un nou restaurant în România, la Iași.

Urmărește-ne și pe Google News

Este cel de-al doilea restaurant Subway din oraș.

"Din octombrie 2018 până în prezent, vânzările au crescut, în medie, cu 19% iar profitul brut, cu 28%. Toate acestea se datorează strategiei noastre eficiente de business și, mai ales, celor peste 500 de angajați”, spune Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

EXCLUSIV Cel mai mare retailer de produse pentru animale de companie din Cehia, printre cei mai mari jucători din regiune, se pregătește să intre în România pentru a concura Animax CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cel mai mare retailer de produse pentru animale de companie din Cehia, printre cei mai mari jucători din regiune, se pregătește să intre în România pentru a concura Animax

Fondat în urmă cu aproximativ 55 de ani, de către Fred DeLuca, care avea la acel moment doar 17 ani, și prietenul său de familie, Dr. Peter Buck, Subway este și în prezent o afacere de familie. Compania lucrează cu aproximativ 21.000 de francizați.

Brandul Subway a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012.

viewscnt
Afla mai multe despre
subway
fast-food