Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, deschide astăzi al doilea restaurant din România, pentru a prinde mini-vacanța cu potențial mai mare de vânzare

Taco Bell, lanțul de fast food cu specific mexican, deschide astăzi al doilea restaurant din România, pentru a prinde mini-vacanța cu potențial mai mare de vânzare
scris 30 nov 2017

Lanțul de fast food cu specific mexican Taco Bell deschide al doilea restaurant în București, după cel inaugurat în Băneasa Shopping City, în complexul comercial Mega Mall.

Noul restaurant, investiție de 350.000 euro, va fi deschis astăzi, pentru a prinde mini-vacanța dintre 30 noiembrie-3 decembrie, cu potențial mai mare de vânzare.

Recent, Taco Bell a deschis primul restaurant în Olanda și vrea să se mai extindă și în Spania, Guatemala, Coreea de Sud, Marea Britanie.

Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, fiind primul chiriaș al complexului CITEȘTE ȘI Rețeaua de sănătate și fitness World Class a închiriat un spațiu în AFI Tech Park, fiind primul chiriaș al complexului

Astăzi, grupul operează peste 43.000 de restaurante fast food în 135 de țări, din care 6.500 sunt localuri Taco Bell. Obiectivul companiei este de a realiza vânzări globale de 15 miliarde de dolari și a deține 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Lanțul de fast-food aparține de grupul american Yum! Brands. În România, Taco Bell este operat de Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante, care mai administrează în sistem de masterfranciză, brandurile KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery. 

viewscnt
Afla mai multe despre
taco bell
fast food cu specific mexican
baneasa shopping city
taco bell lromania
mega mall