Teilor vizează investiții de 27 de milioane de lei în 2022 pe fondul expansiunii internaționale

Teilor vizează investiții de 27 de milioane de lei în 2022 pe fondul expansiunii internaționale
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2022

Teilor, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, vizează investiții de 27 de milioane de lei în 2022, pe măsură ce compania își continuă expansiunea internațională în Europa.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Capitalul va fi alocat pentru deschiderea de noi locații, îmbunătățirea magazinelor existente, precum și pentru investiții ulterioare în ceea ce privește experiența omnichannel a clienților.

ULTIMA ORĂ Turcia susține aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Memorandum comun CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Turcia susține aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Memorandum comun

„Pentru Teilor, prima jumătate a anului 2022 înseamnă investiții continue în dezvoltarea rețelei noastre, în capitalul uman, în digitalizare și, nu în ultimul rând, în creșterea gradului de notorietate a brandului, în special pe piețele externe. Ne așteptăm ca aceste investiții, care au la bază strategia inițiată în anul 2021, să înceapă să genereze rezultate la sfârșitul anului 2023. Pe piețele externe, în Polonia, Bulgaria, Ungaria și, în curând, în Cehia, continuăm să dezvoltăm notorietatea brandului prin glocalizare – adaptăm campaniile și portofoliul de produse pentru fiecare țară în care Teilor există sau se lansează. Drept urmare, conceptul nostru bazat pe ”everyday luxury” câștigă din ce în ce mai mult teren în străinătate, lucru ce se reflectă la nivelul bazei noastre de clienți, care continuă să crească. Pe măsură ce continuăm expansiunea internațională, estimăm că în Bulgaria vom atinge pragul operațional de rentabilitate în al treilea trimestru al anului 2022, cu un an mai devreme decât am estimat inițial, validând, astfel, planul nostru de dezvoltare a afacerii pentru care am atras capital de la investitorii BVB,” a declarat Willy Dicu, CEO al Teilor.

De la începutul anului, Terilor a inaugurat trei noi magazine în România – în Colosseum Mall din București, Iulius Mall din Iași și Piatra Neamț Shopping City. De asemenea, compania a deschis un al patrulea magazin în Polonia – în centrul comercial Posnania din Poznan. Până la finalul anului, Teilor vizează inaugurarea a altor cinci magazine noi, dintre care trei în Polonia și câte unul în Ungaria și Cehia.
În august 2022, Teilor își va inaugura magazinul emblematic din Praga, în centrul comercial Westfield Chodov. Alte locații în care TEILOR va deschide magazine în 2022 includ centrele comerciale din Polonia, Stary Browar din Poznan, Wroclavia din Wroclaw, Silesia City Center din Katowice, precum și centrul comercial Arena din Budapesta, Ungaria. Pe măsură ce rețeaua de magazine internaționale se extinde, activitatea Teiloir din următoarele luni se va axa pe creșterea notorietății brandului în Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, precum și extinderea bazei de clienți și a traficului din magazine prin campanii dedicate.

În 2021, Teilor a înregistrat o cifră de afaceri de 231,5 milioane de lei, în creștere cu 65% față de o cifră de afaceri de 140,4 milioane de lei înregistrată în 2020. Creșterea vânzărilor a fost determinată, în principal, de o cerere tot mai ridicată pentru bijuteriile de înaltă calitate și de vânzările crescute la categoria inelelor de logodnă. Din punct de vedere istoric, TEILOR a generat mai mult de un sfert din vânzările sale anuale în perioada iulie-septembrie, ca urmare a creșterii numărului de cereri în căsătorie în perioada verii. În acest an, este de așteptat ca această tendință să continue pe fondul ridicării restricțiilor COVID-19.

Până la sfârșitul anului 2022, rețeaua Teilor va ajunge la 62 de magazine, dintre care 47 de magazine în România și 15 magazine internaționale, în Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia. Pe lângă magazinele fizice, Teilor operează, în prezent, cinci platforme online – teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.bg și teilor.pl.

Teilor este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 24 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria și Bulgaria, Teilor deține 60 de magazine fizice și o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de comerț electronic teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Colecțiile TEILOR includ bijuterii din aur, precum și bijuterii incrustate cu diamante și pietre prețioase adaptate dorințelor clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
teilor
bijuterii