Țigări de contrabandă, descoperite într-un autoturism; șoferul a fugit în pădure

Țigări de contrabandă, descoperite într-un autoturism; șoferul a fugit în pădure

Inquam Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2021

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat în trafic un autoturism în care se aflau aproximativ 7.000 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, șoferul abandonând mașina și fugind în pădure.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Poliției de Frontieră, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava - ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, arată Agerpres.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Astfel, polițiștii de frontieră au identificat pe comunicația Nisipitu - Lupcina un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în România.

''Lucrătorii noștri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea acestuia, moment în care șoferul autoturismului a frânat brusc, a abandonat mașina și a fugit. Imediat, polițiștii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce, dar persoana în cauză nu s-a supus și a fugit în pădure'', precizează sursa citată.

În urma verificării autoturismului, s-a constatat că în acesta se aflau țigări de contrabandă, care au fost transportate la sediul Poliției de Frontieră, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.960 pachete, de proveniență Duty-Free.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Întreaga cantitate de țigări în valoare 81.432 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul marca Audi A4 în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare al mașinii folosite în activitatea infracțională aparține unui autoturism radiat din circulație.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și documentarea întregii activități infracționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
tigari
contrabanda