Monica Cadogan demisionează din poziția de CEO al Vivre Deco

Monica Cadogan demisionează din poziția de CEO al Vivre Deco

Monica Cadogan

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2021

Monica Cadogan a demisionat din poziția de CEO al Vivre Deco, unul dintre cei mai mari retaileri online de home&deco din Europa Centrală și de Est (ECE), hotărând ca, după 9 ani la conducerea societății, să dea curs altor oportunități antreprenoriale și personale. Ultima zi în această poziție va fi 30 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ea precizează că își menține încrederea în evoluția ascendentă a businessului Vivre Deco S.A.

Monica Cadogan, Fondator Vivre, a fost premiată de Profit.ro în 2016, pentru “Inovație în modelul de business”.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Renunțarea la poziția de Director General al societății nu presupune o modificare a participației pentru Monica Cadogan, ce constă în 326.286 acțiuni, reprezentând 45% din capitalul social al companiei, deținute prin firma Advisory Delta alături de soțul ei, Oliver Patrick Cadogan, membru al Consiliului de Administrație.

Îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare vor fi urmărite în continuare de către Monica Cadogan, în calitate de acționar.

Pe 2 septembrie, membrii Consiliului de Administrație se vor întruni pentru a decide numirea unui nou Director General, decizie care va fi comunicată de îndată deținătorilor de obligațiuni.

Vivre Deco este tranzacționat la bursă sub simbolul VIV25E. Compania este primul business din sectorul e-commerce care a listat la BVB obligațiuni denominate în euro. 

Compania, lansată în 2012 de mai mulți antreprenori locali, este prezentă pe nouă piețe din regiune - România, Bulgaria, Grecia, Croația, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia și Polonia.

EXCLUSIV Frații Cristescu, unii dintre cei mai puternici și discreți oameni de afaceri din România, pregătesc 6 centre comerciale. Reconversie de hale industriale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Cristescu, unii dintre cei mai puternici și discreți oameni de afaceri din România, pregătesc 6 centre comerciale. Reconversie de hale industriale

Anul trecut, compania a realizat venituri din exploatare în valoare de 295,2 milioane lei (circa 61 milioane euro), în creștere cu 50% comparativ cu anul 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
vivre deco
banca transilvania
credit