Tranzacție: Profi preia 10 magazine sub francize Carrefour Express

Tranzacție: Profi preia 10 magazine sub francize Carrefour Express
scris 14 apr 2021

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, cu cea mai extinsă rețea de magazine din țară, preia 10 spații comerciale de la Pronto Mobile SRL, toate în București, care funcționează ca francize Carrefour Express, tranzacția fiind pe masa Consiliului Concurenței.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Pronto are cea mai extinsă rețea de magazine aflate în franciza Carrefour Express din România, toate fiind în București și cu un trafic de peste 10.000 de clienți zilnic.

Pronto Express este o rețea 100% românească, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane euro.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Autoritatea de concurență va evalua operațiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilității acesteia cu un mediu concurențial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
carrefour express