Uber Eats va livra mâncare cu roboți

Uber Eats va livra mâncare cu roboți
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2024

Uber Eats va livra mâncare în Japonia folosind roboți autonomi, care vor începe să funcționeze spre finalul lunii martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În acest scop, Uber colaborează cu Mitsubishi Electric și compania de robotică Cartken, conform CNBC.

În toamnă, Uber Technologies a anunțat că va accepta mai multe opțiuni de plată pe platforma sa de livrare a alimentelor și va lansa un asistent alimentat de inteligență artificială (AI) pentru a ajuta utilizatorii să găsească oferte și să exploreze diferite opțiuni alimentare.

VIDEO Explozie urmată de incendiu pe șantierul Autostrăzii Moldova. A luat foc o magistrală de gaz. Patru muncitori au murit și alți cinci au fost răniți CITEȘTE ȘI VIDEO Explozie urmată de incendiu pe șantierul Autostrăzii Moldova. A luat foc o magistrală de gaz. Patru muncitori au murit și alți cinci au fost răniți

Platformele de livrare de alimente au investit în AI, deoarece încearcă să ofere un serviciu mai curat și să își facă aplicațiile mai convenabile.

Rivala Instacart a lansat în mai ”Ask Instacart”, un instrument de căutare bazat pe inteligență artificială, conceput pentru a ajuta la întrebările clienților la cumpărături, în parteneriat cu creatorul OpenAI al chatbot-ului AI ChatGPT.

DoorDash lucrează la un chatbot AI numit ”DashAI”, pentru a accelera comanda de alimente, a relatat Bloomberg News în iulie.

Uber a declarat că s-a asociat, de asemenea, cu programe federale de asistență medicală, cum ar fi Managed Medicaid și Medicare Advantage, și că va începe să accepte plăți sociale atât pentru Uber, cât și pentru Uber Eats în 2024.

Topul Brand Finance: Dacia redevine cel mai valoros brand românesc, detronând eMag. Banca Transilvania și Dedeman rămân cele mai puternice mărci autohtone CITEȘTE ȘI Topul Brand Finance: Dacia redevine cel mai valoros brand românesc, detronând eMag. Banca Transilvania și Dedeman rămân cele mai puternice mărci autohtone

Compania va oferi, de asemenea, beneficiarilor Programului de asistență pentru nutriție suplimentară (SNAP), care oferă beneficii în numerar pentru produsele alimentare, posibilitatea de a folosi derogările lor pentru a cumpăra alimente pe Uber Eats în 2024.

Inițiativele subliniază un impuls la nivel de industrie de a viza gospodăriile cu venituri mici și de a câștiga cotă de piață într-un mediu din ce în ce mai competitiv.

DoorDash și Instacart permit deja consumatorilor să folosească plăți sociale SNAP pe platformele lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber eats
plata