Vânzări record în China de 56,4 miliarde de dolari de Ziua Celibatarilor

Vânzări record în China de 56,4 miliarde de dolari de Ziua Celibatarilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2020

Cel mai mare retailer online din China, Alibaba Group Holding Ltd, a înregistrat vânzări record de aproximativ 372,3 de miliarde de yuani (56,4 miliarde de dolari), în prima jumătate de oră a Zilei Celibatarilor, consumatorii profitând de discounturile semnificative, transmit DPA și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, Alibaba a raportat vânzări record de aproximativ 268,4 miliarde de yuani (aproximativ 38,4 miliarde de dolari), cu ocazia Zilei Celibatarilor, cel mai mare eveniment de cumpărături online din lume, scrie Agerpres.

Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, închide toate magazinele din mall-uri, redeschide în străinătate și intră mai puternic pe nișa premium. „Nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor mall-uri de a continua să plătim chirie în lockdow CITEȘTE ȘI Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, închide toate magazinele din mall-uri, redeschide în străinătate și intră mai puternic pe nișa premium. „Nu ni s-a părut potrivită solicitarea unor mall-uri de a continua să plătim chirie în lockdow

Peste 250.000 de branduri participă la evenimentul din 2020, care este văzut ca un barometru pentru a se vedea dacă a revenit încrederea consumatorilor chinezi după pandemia de coronavirus (COVID-19) și după declinul economiei din prima parte a anului.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ziua celibatarilor
china