Vânzările Metro au crescut în urma crizei provocate de coronavirus

Vânzările Metro au crescut în urma crizei provocate de coronavirus
scris 19 mar 2020

Retailerul german Metro înregistrează o creștere a vânzărilor în urma panicii cumpărătorilor, care achiziționează paste, mâncăruri gata preparate și conserve, a afirmat directorul general Olaf Koch, într-un interviu acordat publicației germane de afaceri Wirschaftswoche, transmite Reuters.

"Veniturile noastre din Germania și din străinătate sunt peste nivelul de la începutul acestui an. Acesta s-ar putea aranja în funcție de cum progresează criza", a explicat șeful retailerului german. El a adăugat că există o panică în privința cumpărării de paste, mărfuri uscate, mâncăruri gata preparate și conserve, dar până acum nu există probleme în asigurarea furnizării, scrie Agerpres.

Pe fondul coronavirus, românii se pregătesc să facă pâine în casă. Comenzile de drojdie pentru consum casnic de pe piața româneasă au înregistrat cifre record - 25 de milioane de pâini CITEȘTE ȘI Pe fondul coronavirus, românii se pregătesc să facă pâine în casă. Comenzile de drojdie pentru consum casnic de pe piața româneasă au înregistrat cifre record - 25 de milioane de pâini

Metro operează în 26 de țări, având 771 de magazine și 150.000 de angajați.

Divizia Metro Cash & Carry s-a lansat oficial în România în luna octombrie 1996, când a deschis primul magazin din București. Astăzi, rețeaua numără 32 de magazine în 24 de orașe. 

viewscnt
Afla mai multe despre
metro
coronavirus