Vinul zilei: o cavă fină și cremoasă, cu o evoluție frumoasă în pahar, de la coajă de lămâie zaharisită la biscuiți, de la flori de tei la banane coapte

Vinul zilei: o cavă fină și cremoasă, cu o evoluție frumoasă în pahar, de la coajă de lămâie zaharisită la biscuiți, de la flori de tei la banane coapte
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 feb 2024

Cava Primer Reserva de la Pere Ventura, recomandarea noastră de astăzi, este o cava fină, realizată din soiurile de struguri Xarel-lo, Macabeo și Parellada.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Pere Ventura a fost fondată în Barcelona de către Pere Ventura, un afacerist recunoscut în domeniul viticol. Astăzi el este proprietarul mai multor crame și proprietăți viticole din Catalonia, nord-estul Spaniei.

Cava Pere Ventura Primer Brut Reserva dezvăluie note olfactive de citrice, mere verzi și fructe albe coapte. Pe palat, vinul este rafinat, proaspăt, cu o aciditate bine conturată. Degustați acest vin la 5-6 grade Celsius, alături de aperitive, preparate din pește, fructe de mare sau paste.

Mihai Oprea: “Sticla elegantă ascunde o intensitate abia stăpânită, cu o culoare aurie strălucitoare și perlație fină și persistentă. Consistența e fină, cremoasă, cu un gust specific de lămâie zaharisită și pâine coaptă. E o cava mai serioasă, mai matură, cu o evoluție frumoasă la pahar - de la coajă de lămâie zaharisită la biscuiți, de la flori de tei la banane coapte, aromele sunt caracterizate de finețe și eleganță, în special când este răcită pe la 14 grade. Asocierea mea preferată ar fi cu o tartă cu sparanghel.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin