Vinul zilei: un cupaj roșu din Cabernet Sauvignon și Merlot cu care îi sărbătorim pe cei care poartă numele Sfântului Gheorghe

Vinul zilei: un cupaj roșu din Cabernet Sauvignon și Merlot cu care îi sărbătorim pe cei care poartă numele Sfântului Gheorghe
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 apr 2023

Sfântul Gheorghe 2018 de la Crama Oprișor face parte din colecția Cupola Sanctis, o colecție în care regăsim un vin special pentru fiecare sfânt.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Crama Oprișor reprezintă Oltenia "vie și profundă", printre ale cărei valori se află la loc de cinste și credința. Sfântul Gheorghe este omagiat pe 23 aprilie, ocazie perfectă de a dărui o sticlă de vin bun prietenilor care își serbează onomastica.

Cupaj de Cabernet Sauvignon și Merlot, Sfântul Gheorghe 2018 este un vin roșu, sec, catifelat, cu note de cacao și fructe roșii, cu taninuri suple. Un vin semnat de Liviu Grigorică, care poate fi oferit în dar sau savurat împreună cu prietenii.

Dan Micuda: "Un vin onomastic prin intenție și execuție, Sfântul Gheorghe își duce la îndeplinire cu succes menirea pentru care a fost creat, îmbinând caracterul clasic al unui asamblaj bordelez cu o structură de taninuri moi, îmblânzite, asezonate din belșug cu fructe negre și roșii. Această execuție, asezonată cu un strop de complexitate și un baric bine dozat, îl face plăcut, abordabil și ușor de savurat pentru un segment generos de sărbătoriți!"

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin