Vinul zilei: Un Negru de Drăgășani cu personalitate, puțin obraznic și îndrăzneț, cu arome de mure, prune, cireșe negre, cuișoare și piper

Vinul zilei: Un Negru de Drăgășani cu personalitate, puțin obraznic și îndrăzneț, cu arome de mure, prune, cireșe negre, cuișoare și piper
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 apr 2023

Prince Mircea Negru de Drăgășani 2020 este vinul propus astăzi de Crama Vinarte, un vin complex, îndrăzneț și variat ca profil aromatic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vinarte a fost fondată în 1998 de către acționari recunoscuți în domeniul viticol internațional. Astăzi, cele două plantații din sud-vestul României, în Stârmina (Mehedinți) și Sâmburești (Olt) oferă an de an struguri sănătoși, iar crama își exportă vinurile în peste 10 țări de pe trei continente.

Recomandarea noastră, Prince Mircea Negru de Drăgășani 2020, este un vin roșu sec realizat 100% din struguri Negru de Drăgășani.

Acest soi a fost omologat în 1993, fiind obținut la SCDVV Drăgășani, prin hibridarea soiurilor Negru Vârtos și Saperavi. Cu un conținut foarte mare de antioxidanți benefici pentru sănătate, vinurile rezultate din Negru de Drăgășani sunt intense și savuroase.

Prince Mircea Negru de Drăgășani 2020 dezvăluie arome de condimente, cireșe negre, coacăze și ceva tente de violete. Degustați acest vin la o temperatură de 16-18 grade Celsius, alături de vânat, porc, brânzeturi maturate sau lasagna cu sos bolognese.

Diana Pavelescu: “Prince Mircea este unul dintre brandurile care au consacrat Vinarte pe piața românească de mai bine de 20 de ani. Negru de Drăgășani este al patrulea și cel mai recent soi care se alătură acestei etichete, după Merlot, pionierul brandului, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. Vinul este roșu rubiniu, intens cu arome de mure, prune, porumbe, cireșe sălbatice, coacăze roșii și negre, alături de cuișoare, piper și ierburi aromate. După ce parfumul vinului te-a impresionat poți să îl și guști pentru ca aromele pe care deja le-ai mirosit să le simți în echilibru cu alcoolul de 14%, taninurile moi și catifelate și aciditatea potrivită. Un vin cu multă personalitate, puțin obraznic și îndrăzneț, pe care îl poți asocia foarte bine cu sarmale, miel sau vânat.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.  

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin