Vinul zilei: un Primitivo "ca o cofetărie", cu arome de vanilie, ciocolată, fructe și condimente dulci pe final. Cotat cu 99 puncte Luca Maroni

Vinul zilei: un Primitivo "ca o cofetărie", cu arome de vanilie, ciocolată, fructe și condimente dulci pe final. Cotat cu 99 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 apr 2024

Vinul de astăzi, Masso Antico Primitivo 2022, este un vin roșu rubiniu, cu arome intense și fine ce amintesc în principal de fructe și condimente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Situată în regiunea Puglia, sudul Italiei, crama Masso Antico este proprietatea lui Daniele Ress și a lui Carlo Filippi, doi producători care cred că vinurile trebuie să reflecte caracteristicile locului din care provin. Vinurile Masso Antico sunt interpretări moderne ale soiurilor de struguri locali, fiind apreciate astăzi peste tot în lume.

Masso Antico Primitivo del Salento este un roșu obținut 100% din struguri Primitivo, savuros atunci când este degustat la 16-18 grade Celsius, alături de carne la grătar, tocănițe sau brânzeturi maturate.

George Mitea: “Vinul de azi este ca o cofetărie, cu arome de vanilie, ciocolată, fructe din belșug, dar mai degrabă topite în zahăr. Corp mediu, taninuri polisate, moi, cu senzații de condimente dulci pe final. E fidel stilului care a făcut vinurile de Apulia atât de populare la noi, așa că fanii zonei au o alegere ușoară azi.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin