Vinul zilei: un Primitivo din regiunea Puglia, cu buchet bogat și complex cu note de coacăze și gem de prune, urmate apoi de tentele de cacao, vanilie și tabac. Cotat cu 98 puncte Luca Maroni

Vinul zilei: un Primitivo din regiunea Puglia, cu buchet bogat și complex cu note de coacăze și gem de prune, urmate apoi de tentele de cacao, vanilie și tabac. Cotat cu 98 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 oct 2023

Gran Maestro Primitivo di Manduria DOC 2021 este propunerea Cramei Maestro Italiano, parte a cooperativei Cielo e Terra. Se poate spune că acest Primitivo este un vin aproape de perfecțiune, fiind cotat cu 98 puncte Luca Maroni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Crama Maestro Italiano, astăzi parte din cooperativa Cielo e Terra, produce unele dintre cele mai apreciate vinuri încă din 1908. Podgoriile de vită-de-vie sunt situate în regiunea Puglia din Italia, o zonă cu o lungă tradiție viticolă, vinurile produse aici reflectând caracteristicile zonei.

Vinul de astăzi, Gran Maestro Primitivo di Manduria DOC 2021, este un vin roșu intens, cu un buchet bogat și complex, care cucerește încă de la primele note de coacăze și gem de prune, urmate apoi de tentele de cacao, vanilie și tabac.

Pe palat, vinul dezvăluie taninuri delicate și dulcege, cu arome de fructe de pădure roșii, condimente și cafea. Se recomandă servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, friptură, vânat și preparate din carne roșie.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin