Vinul zilei: un spumant clasic cu arome olfactive de piersici confiate, coajă de pâine și lavandă, urmate pe palat de note de smochine, patiserie și miez de nucă. Un vin compact, cremos și versatil

Vinul zilei: un spumant clasic cu arome olfactive de piersici confiate, coajă de pâine și lavandă, urmate pe palat de note de smochine, patiserie și miez de nucă. Un vin compact, cremos și versatil
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 mar 2024

Champagne Bernard Remy Carte Blanche este un spumant savuros, complex și rafinat, cotat cu 93 puncte Decanter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Istoria Bernard Remy a început în 1968, atunci când Bernard Remy a cumpărat podgorii de viță-de-vie în orășelul Allemant din Cote de Blancs. Afacerea este una de familie, compania fiind preluată în 2008 de Rudy, fiul lui Bernard.

Champagne Bernard Remy Carte Blanche este un vin exuberant și expresiv, obținut din Pinot Noir (60%), Chardonnay (35%) și Pinot Meunier (5%). Galben auriu, vinul cucerește prin bulele intense, delicate și persistente, dezvăluind mai întâi note olfactive care amintesc de lime, miere și lămâie.

Pe palat, regăsim arome fructate și mentolate, pentru ca finalul să fie echilibrat și persistent. Degustați acest vin la 7-11 grade Celsius, fiind potrivit în special preparatelor mai sofisticate.

Răzvan Avram: “Un spumant clasic, bazat pe Pinot Noir și Chardonnay, care combină complexitatea cu prospețimea, într-o construcție rafinată și bine echilibrată. Culoarea vinului este galben auriu, strălucitor, cu un perlaj fin și persistent, iar nasul, sofisticat, vine cu piersici confiate, coajă de pâine proaspătă și aluzii de lavandă. Corpul este compact și cremos, cu o excelentă aciditate și alcool insesizabil. Gustul aduce o cuceritoare combinație de smochine, patiserie fină și senzații minerale intense. Postgustul e lung, plin de prospețime, lăsând impresii de miez de nucă, fagure de miere și anason. Un vin extrem de versatil, care poate însoți toate preparatele unei mese, de la aperitiv și până la desert.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin