Vinul zilei: un Verdejo din vestita regiune Rueda, cotat cu 92 puncte Robert Parker. Un vin complex și elegant, cu note de mere galbene și gutui, cu o aciditate revigorantă și final persistent

Vinul zilei: un Verdejo din vestita regiune Rueda, cotat cu 92 puncte Robert Parker. Un vin complex și elegant, cu note de mere galbene și gutui, cu o aciditate revigorantă și final persistent
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 apr 2024

Vinul de duminică, Telmo Rodriguez El Transistor 2021, este un vin alb obținut din struguri Verdejo din regiunea Rueda, Spania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Compania Telmo Rodriguez lucrează astăzi cu peste 40 de varietăți de struguri din Spania, în cele 80 de hectare de viță-de-vie ale cramei. Cu o istorie viticolă începută acum mai bine de 30 de ani, Telmo Rodriguez este condusă de Telmo Rodriguez și Pablo Eguzkiza, cei doi aducând transformări semnificative în domeniul vinului spaniol.

Telmo Rodriguez El Transistor 2021 este un vin alb obținut din struguri Verdejo din regiunea Rueda. Un soi de struguri mai puțin cunoscut, Verdejo este originar din Spania. Din Verdejo se obțin vinuri albe ușoare, cu o aciditate mai ridicată, cu note aromatice de lime, lămâie, grapefruit, iarbă și fenicul. Deși mulți îl compară cu Sauvignon Blanc, stilul Verdejo este unic.

Telmo Rodriguez El Transistor 2021 se dezvăluie complex și elegant, cu note de mere galbene și gutui, cu o aciditate revigorantă și un final persistent. Savurați acest vin la 8-10 grade Celsius, alături de antreuri, crustacee sau pește.

Robert Parker: “Un vin curat, proaspăt, cu corp mediu și gustos, varietal și cu o notă ușor amară în final. Un Rueda asemănător cu cele din trecut.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin