Vinul zilei: un vin roșu cu note de fructe negre, în special prune, cireșe negre și mure, la care se adaugă tente de cacao, vanilie, piper și ierburi aromatice. Savuros alături de carne la grătar și paste cu sos roșu

Vinul zilei: un vin roșu cu note de fructe negre, în special prune, cireșe negre și mure, la care se adaugă tente de cacao, vanilie, piper și ierburi aromatice. Savuros alături de carne la grătar și paste cu sos roșu
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 mar 2024

Vinul zilei, Circum Montepulciano D’Abruzzo 2022, este un vin roșu obținut din struguri cultivați în podgoriile de viță-de-vie ale cramei Velenosi, podgorii situate în regiunea Abruzzo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Fondată în 1984 în regiunea italiană Marche, centrul Italiei, compania Velenosi a devenit din ce în ce mai apreciată și cunoscută în lumea viticolă.

Roșu rubiniu închis, Circum Montepulciano D’Abruzzo 2022 dezvăluie mai întâi arome olfactive de fructe negre, în special cireșe negre și mure, dar și ceva tente picante. Pe palat, descoperim o aciditate frumos echilibrată și note de fructe negre, cireșe negre și condimente. Degustați acest vin la o temperatură de 15-18 grade Celsius, alături de carne la grătar, tocănițe și paste cu sos roșu.

Horia Hasnaș: “Un vin superconcentrat, gemos și cu un sănătos rest de zahăr, dacă se poate.... Altfel, băieții de la Velenosi nu s-ar fi prezentat pe piață cu acest vin cinstit cu soiul, curat, bine echilibrat și extrem de ușor de băut și de înțeles. Sau poate climatul mai rece din Ascoli Piceno nu le permite acumularea, astfel încât vinul nu vine decât cu 13% alc.by vol. Dar și cu note de prune ușor necoapte, cireșe și ușoare atingeri de cacao, vanilie, piper și ierburi aromatice. Să-l tot bei la o întâlnire cu băieții, zi de primăvară până-n seară. Ceea ce vă recomand și dumneavoastră!”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin