Vinul zilei: Un vin care știe să se facă plăcut încă de la primele "acorduri", etalând intens și direct tonuri de fructe roșii și negre, completate de senzații de vanilie, ciocolată, cafea prăjită și condimente dulci. Cotat cu 98 puncte Luca Maroni

Vinul zilei: Un vin care știe să se facă plăcut încă de la primele "acorduri", etalând intens și direct tonuri de fructe roșii și negre, completate de senzații de vanilie, ciocolată, cafea prăjită și condimente dulci. Cotat cu 98 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 oct 2023

Vinul zilei, Appassimento Puglia Rosso 2020, este un vin cotat cu 98 puncte Luca Maroni. Roșu rubiniu intens, cu note olfactive bogate și persistente, vinul vine cu un echilibru frumos între taninurile catifelate și aciditate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din 2017, Masseria Doppio Passo este deținută de familia Botter, fiind astăzi situată în regiunea Puglia, localitatea Salice Salentino, o zonă cu o lungă tradiție în domeniul viticol.  La începutul anilor '80, familia Botter și-a dat seama de potențialul acestei regiuni și a început să colaboreze cu producătorii locali. Astăzi, Botter înseamnă 1500 de hectare de teren, iar achiziționarea Masseria Doppio i-a consolidat poziția în regiune.

Recomandarea noastră, Appassimento Puglia Rosso 2020, este un vin roșu rubiniu intens, cu note olfactive bogate și persistente, în vreme ce pe palat regăsim un echilibru frumos între taninurile catifelate și aciditate. Degustați acest vin la 18-20 de grade Celsius, alături de mâncăruri mai consistente, preparate din rață, vânat, carne roșie la grătar sau brânzeturi maturate.

Cosmin Tudoran: “O culoare violet intens. Buchetul pătrunzător se deschide cu note fructate de fructe de pădure roșii, iar notele evoluează în gust în note de condimente și tutun. Are un corp plin și bine echilibrat la palat. Acest vin are un echilibru perfect între taninuri moi și aciditate. Eleganța catifelată se dezvăluie pe deplin în finalul lung și persistent.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin