Vladimir Cohn se pregătește să își aducă afacerea cu hârtie lângă București

Vladimir Cohn se pregătește să își aducă afacerea cu hârtie lângă București
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 iul 2017

Producătorul de hârtie pentru carton ondulat Ecopaper Zărnești, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn, se apropie cu afacerile de Capitală, pregătind deschiderea unui punct de lucru și în Otopeni (județul Ilfov), lângă București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Ecopaper, cu sediul în Zărnești (județul Brașov), este deținut de producătorul de ambalaje de carton Ecopack din Ghimbav, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn.

Afacerea este pe piață din 1852, când bazele fabricii de hârtie au fost puse de negustorii de la Casele de Comerț din Brașov, printre care si cărturarul George Barițiu. La 1 septembrie 1948 a fost naționalizată și comasată cu o altă fabrică, apărând astfel Fabrica de celuloză și hârtie „Nicolae Bălcescu” Zărnești.

FOTO Parteneriat pentru vânzarea de covoare Pierre Cardin către români. Ținta: peste 25.000 metri pătrați vânduți în 1 an CITEȘTE ȘI FOTO Parteneriat pentru vânzarea de covoare Pierre Cardin către români. Ținta: peste 25.000 metri pătrați vânduți în 1 an

După Revoluție, în 1990, a fost înființată firma Celohart, prin preluarea întregului patrimoniu al Combinatului de Celuloză și Hârtie Zărnești, privatizată în 2001. Un an mai târziu, denumirea firmei a fost schimbată din Celohart în EcoPaper.

Astăzi, fabrica este printre marii jucători pe piața de carton ondulat, alături de Ecopack, Ambro Suceava, Vrancart Adjud, VPK Packaging, Rondocarton sau Dunapack.

Anul trecut, afacerile Ecopaper, cu 198 de angajați, au ajuns la 151,5 milioane lei, cu un profit net de 2,2 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ecopaper
credit
unicredit bank