Whirlpool închide la 1 noiembrie fabrica din Napoli

Whirlpool închide la 1 noiembrie fabrica din Napoli
scris 16 oct 2019

Fabrica Whirlpool din Napoli va fi închisă la 1 noiembrie, a anunțat producătorul american de electrocasnice, în pofida unei încercări de ultim moment a Guvernului italian de a menține activitatea unității unde lucrează 450 de angajați, într-o regiune cu una din cele mai ridicate rate ale șomajului din Italia, transmit ANSA și Reuters.

În mai, Whirlpool a informat că producerea mașinilor de spălat de ultimă generație la Napoli nu mai este profitabilă și intenționează să vândă uzina, scrie Agerpres.

FOTO Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, rețeaua pe care statul vrea să o lanseze în țară, deschide primul magazin din București CITEȘTE ȘI FOTO Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, rețeaua pe care statul vrea să o lanseze în țară, deschide primul magazin din București

Premierul Giuseppe Conte și ministrul Industriei, Stefano Patuanelli, au avut joi o ultimă întâlnire cu directorii companiei, dar nu s-a reușit să se ajungă la vreun acord.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
whirlpool
fabrica napoli