România devine, sub conducerea lui Richard Widmann, centrul de comandă al operațiunilor BAT din sudul și sud-estul Europei

România devine, sub conducerea lui Richard Widmann, centrul de comandă al operațiunilor BAT din sudul și sud-estul Europei

FOTO: Richard Widmann

scris 4 dec 2017

Operațiunile British American Tobacco din Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Kosovo, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia și Croația vor fi coordonate din România de către Richard Widmann, noul director regional al companiei.

Richard Widmann are o experiență de 15 ani în cadrul companiei, trecând de la poziția de Director Comercial în Malaezia și în Americi la cea de Director de Marketing în Africa de Sud, iar în ultimii 4 ani îndeplinind rolul de Director General al regiunii Europa Centrală și de Est a British American Tobacco.

Sergiu Chircă, managing partner în cadrul fondului de investiții Fribourg Capital, este noul CEO al retailerului elefant.ro CITEȘTE ȘI Sergiu Chircă, managing partner în cadrul fondului de investiții Fribourg Capital, este noul CEO al retailerului elefant.ro

„România este o țară importantă pentru British American Tobacco și de aceea, în ultimii 20 de ani, am investit constant aici, în fabrica de la Ploiești, în angajații noștri și pentru dezvoltarea întregii afaceri. Faptul că România a fost aleasă ca lider regional demonstrează atât potențialul său de creștere, cât și angajamentul nostru ferm față de viitor”, a declarat Richard Widmann.

Începând cu 1 ianuarie 2018, Directorul General al British American Tobacco România, Gemma Webb, va prelua poziția de Director General al British American Tobacco Regatul Unit & Irlanda și responsabilitățile pentru Europa de Vest în domeniul produselor de nouă generație.

BAT, cel mai mare producător de țigări listat la bursă, este prezent în România din 1994. Grupul deține local o fabrică de țigări la Ploiești, o companie de distribuție la nivel național și un centru de servicii care deservește operațiunile BAT din întreaga Europă.

La nivel mondial, grupul are 55.000 de angajați în peste 200 de țări și un portofoliu de aproximativ 200 de mărci, printre care Lucky Strike, Kent, Dunhill și Rothmans.

viewscnt
Afla mai multe despre
richard widmann
bat