Romcarbon a semnat un acord cu Swancor Holding Co.Ltd pentru dezvoltarea unei noi activități de reciclare

Romcarbon a semnat un acord cu Swancor Holding Co.Ltd pentru dezvoltarea unei noi activități de reciclare
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2023

Romcarbon Buzău, producător de ambalaje din plastic, a semnat un memorandum de înțelegere cu Swancor Holding Co.Ltd pentru dezvoltarea unei noi activități de reciclare.

Urmărește-ne și pe Google News

Swancor este o companie înființată în anul 1992, cu fabrici în Nantou, Shanghai, Tianjin, Jiangsu și Malaezia, orientată spre tehnologie și care se concentrează pe cercetare și dezvoltare inovatoare. Grupul de firme Swancore se ocupă în principal de producția de compozite chimice fine și fibră de carbon, produsele sale fiind furnizate în peste 30 de țări.

Romcarbon este listată la Bursa de Valori București (BVB) cu simbolul ROCE și are o capitalizare de 100,1 milioane lei. Compania este procesator de mase plastice cu experiență în prelucrarea polietilenei, polipropilenei, PVC-ului, polistirenului.

Cel mai mare parc fotovoltaic din Transilvania va fi construit în Bistrița, cu finanțare prin PNRR CITEȘTE ȘI Cel mai mare parc fotovoltaic din Transilvania va fi construit în Bistrița, cu finanțare prin PNRR

Compania a avut în primele nouă luni ale anului  venituri de 229,98 de milioane de lei, în scădere cu 20% față de perioada similară din 2022. Compania a avut o pierdere de 906.030 lei, față de un profit de 13,4 milioane lei.

Principalele societăți cu activități de producție ale Grupului Romcarbon sunt Romcarbon SA și Livingjumbo Industry SA, deținând 82%, respectiv 14% din totalul activelor imobilizate. Din grup fac parte și companii prestatoare de alte activități: RC Energo Install SRL, Infotech Solutions SRL, Recyplat Ltd Cipru, Eco Pack Management SA.

viewscnt
Afla mai multe despre
romcarbon
swancor holding
reciclare